Türk teknoloji şirketi kitle fonlama kampanyası başlattı

Türk teknoloji şirketi Ovesis, kitle fonlama kampanyasını başlattığını duyurdu. Konuyla ilgili olarak Ovesis Kurucu Ortağı ve CTO'su Kuzey Çağdaş Eroğlu, “Ovesis, artırılmış gerçeklik dikeyinde güçlü ürünler geliştiren Ovesar'ın kitle fonlama kampanyasıyla her boyuttan yatırımcıya Web 3.0 teknolojilerine erken yatırım fırsatı sunuyor. Kitle fonlama yatırım turumuzla, bir ay içinde 5 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

04 Mart 2024 Pazartesi 15:35
Türk teknoloji şirketi kitle fonlama kampanyası başlattı

İşletmelere yönelik artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisiyle etkileşimli bir şekilde tanıtma, etkileyici deneyimler sunma ve dijital varlıklarını birleştirmeyi sağlayan SaaS platformu Ovesar'ın yatırım öncesinde değerlemesinin, 69 milyon TL olarak belirlendiğini belirten Eroğlu, “AR teknolojik alışveriş deneyimlerini güçlendiriyor. Ovesar birkaç verim ürününün üç boyutlu ortalama biçimine uygun bir biçimde taşınmasını sağlar. Kitle fonlama kampanyamızla her boyuttan yatırımcıya Web 3.0 teknolojilerine erken yatırım fırsatı sunuyoruz. 1000 TL'si olan herhangi bir küçük yatırımcının da Ovesis ortaklığının sağlanması bizim kitle fonlama yatırım turumuzla, bir ay içinde 5 milyon TL yatırıma ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“AR TEKNOLOJİSİ, E-TİCARETTE YÜKSEK FİYATLI ÜRÜNLERİN SATIŞINI KOLAYLAŞTIRABİLİR”

Artırılmış gerçeklik teknolojisinin, e-ticarette özellikle hacimli ve yüksek fiyatlı satılmasını kolaylaştırma potansiyeline dikkat eden Eroğlu, “Mobilya, yat, makine, endüstriyel üretim cihazları gibi ucuz internetten satın alınması, cihazlar için önemli bir yatırım süreci. AR, bu ucuz ürünlerin uygun üç boyutlu birimlerini en ince ayrıntılarıyla dijital ortamda taşıma olanağı sunuyor. Ovesar, üretime hızlı, kolay ve uygun bir çözüm sunuyor” dedi.

En güçlü yanlarından birinin üç kez birleştirilip bütünleştirilmesine dikkat çeken Eroğlu, “Ovesar'ın Türkiye'de bir ilk olan; Renk, doku ve diğer ayrıntıları değiştiren yeni ürünler kolayca oluşturabilen sunucu ana bilgisayarlarıyla üretilen üç boyutlu bölümler, üç satır kodlanmış, tek satır kodlanmış tüm e-ticaret platformlarına entegre edilebilmektedir. Ovesar'ın servis modeli, tüm bu küçük parçalara uygun yedekleme hale getiriyor. Ayrıca sitelere entegre edilen AR çözümleri kullanım verileri, analitik özellikler aracılığıyla incelenebiliyor. Ovesar, kitle fonlamadan alınan güçle, Türkiye'nin AR teknoloji talebini karşılayabileceğini” kullandı.

“TOPLAYACAĞIMIZ FONU, BÜYÜME POTANSİYELİMİZİ ARTIRMAK İÇİN KULLANACAĞIZ”

Maliyetleri etkin ve kolay kullanımlı bir çözümle her boyutta işletme ve kullanıcıya erişilebilirlik getirdiklerini Eroğlu, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Geçmişte VR Fuar, Savunma Sanayi Fuar Alanı ve ArvEdu gibi teknolojileriyle AR'ı gerçek dünya örneklerinde uygulamaya alan Ovesis, Ovesar ile bu başarılarına yenilerini ekleyecek. Üç boyutlu model sayımızı 2030'a kadar her yıl yüzde 80 ila yüzde 100 oranında büyütmeyi, ciromuzu yıllık yüzde 40 artırmayı hedefliyoruz. Toplayacağımız fonu 3D Sanal Showroom projemizi hayata geçirmek, yapay zeka odaklı görüntü işlemek ve sıcaklıktaki adımlarını atmak ve büyüme potansiyelimizi arttırmak için kullanacağız. Yeni atılımlarla, düşük oranlarda yüksek kalitede hizmet sunarak küresel pazarda hızla yer almayı hedefliyoruz. Ovesis'e ve Ovesar'a ayrıntılarıyla değiniyoruz, kampanya sayfamızda paylaşıyoruz. E-ticaretin geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm küçük ve kapsamlı yatırımcıları kampanyamıza davet ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
TeknolojiTürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.