165 konutu satışa çıkarıldı! Yüzde 40 peşin, 60 ay taksitle

Osmaniye Düziçi ilçesinde bulunan 165 daire Emlak Yönetim tarafından satışa çıkarıldı. En uygun fiyatlı dairenin başlangıç bedeli 580 bin Türk Lirası olarak belirlendi.  

20 Eylül 2023 Çarşamba 14:11
165 konutu satışa çıkarıldı! Yüzde 40 peşin, 60 ay taksitle

Emlak Yönetim tarafından Osmaniye Düziçi’nde satışa çıkarılan 165 dairenin açık artırma yöntemiyle satışa sunulması 3 Ekim saat 10.30’da Köseoğlu Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. Online katılımın da mümkün olduğu açık artırmada katılımcılar Emlak Müzayede sitesi üzerinden de teklif verebilecek.  

YÜZDE 40 PEŞİN, 60 AY VADELİ EVLER 

Konutlar; yüzde 40 peşinat, 60 ay sabit vade farkıyla satışa sunuldu. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ile satılacak konutlar ile ilgili bilgi almak veya görmek isteyenler proje içerisindeki tanıtım ofislerine giderek görebilecekler.  

Açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde her taşınmaz için katılım teminatı ödemek zorunda.  

(DHA)

Son Güncelleme: 20.09.2023 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.