Anaokulu öğrencileri can dostlarını unutmadı

Muradiye Cumhuriyet Anaokulu’nun minik öğrencileri 4 Eylül Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atarak, kış mevsiminde can dostlarının üşümemesi için velileriyle birlikte kedi köpek kulübeleri yaptı.

04 Ekim 2023 Çarşamba 16:20
Anaokulu öğrencileri can dostlarını unutmadı

Manisa’da Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri can dostlarını unutmadı. Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Cumhuriyet Anaokulu’nun minik öğrencileri 4 Eylül Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler kış mevsiminde can dostlarının üşümemesi için velileriyle birlikte kedi köpek kulübeleri yaptı. Miniklerin yaptığı birbirinden güzel kulübeler 1 Mayıs Parkı’nda görücüye çıktı. Ayrıca hayvanların beslenmeleri için mama poşetleri hazırladı. Cumhuriyet Anaokulu Öğretmeni Zeynep Demir, “Havalar artık yavaş yavaş soğumaya başladı. Can dostlarımızı soğuktan korumak için öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte kedi ve köpek evleri yapmak istedik. Ortaya çok güzel evler çıktı. Bunları belli yerlere katacağız. Çocuklarımızın şimdiden hayvan sevgisiyle büyümelerinden dolayı çok mutluyuz. Destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.