Araçların üzerine beton dökerek kaçan kamyonun sürücüsü yakalandı 

Şoförünün ani fren yapmasıyla hafriyat kamyonundaki beton, park halindeki servis minibüsünün ve yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine döküldü. Olayın ardından kaçan kamyon sürücüsü polis ekipleri tarafından yakalandı. 

28 Aralık 2023 Perşembe 19:43
Araçların üzerine beton dökerek kaçan kamyonun sürücüsü yakalandı 

Pendik'te şoförünün ani fren yapmasıyla hafriyat kamyonundaki beton, park halindeki servis minibüsünün ve yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine döküldü. Olayın ardından kaçan kamyon sürücüsü polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Olay, geçtiğimiz çarşamba günün saat 11.20 sıralarda Kurtköy Mahallesi'nde meydana geldi. Beton yüklü hafriyat kamyonu, cadde üzerinde ilerlediği esnada park etmek üzere olan araca çarpmamak için ani firen yaptı. Kamyonun dorsesindeki beton, park halindeki servis minibüsü ile seyir halindeki otomobilin üzerine döküldü. Park halindeki servis minibüsüne de vuran hafriyat kamyonunun şoförü, olay yerinde durmadan kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri hafriyat kamyonunun sürücüsü B.D.'yi yakaladı. 

EMNİYETTEN AÇIKLAMA
Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Ağır tonaj bir TIR'ın açık şekilde olan dorsesinde taşıdığı sıvı halde bulunan beton malzemenin ani fren yapması sonucu park halinde bulunan araçlara ve karayoluna dökülerek trafiği tehlikeye attığı belirlenmiştir. B.D. isimli şahıs aynı gün yakalanmış ve hakkında toplam 4 bin 275 lira cezai işlem uygulanmıştır" denildi. B.D. hakkında ayrıca, "Trafiğin Güvenliğini Kasten Tehlikeye Düşürmek" ve "Mala Zarar Vermek" suçlarından adli işlem başlatıldı. (DHA)

 

Son Güncelleme: 28.12.2023 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.