Bakan Özhaseki: Malatya'da afet konutlarımızı teslim etmeye başlıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'da afet konutlarının yükseldiğini, 2 ay içerisinde peyderpey teslim etmeye başlayacaklarını belirtti.

21 Ekim 2023 Cumartesi 13:48
Bakan Özhaseki: Malatya'da afet konutlarımızı teslim etmeye başlıyoruz

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Malatya'mızda da konutlarımız yükseldi, 2 ay içerisinde peyderpey hemşehrilerimize teslim etmeye başlıyoruz. Malatya’da 77 bin 717 afet konutu, 25 bin 302 köy evi, 27 bin 400 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 130 bin 419 bağımsız bölüm yapacağız. 23 bin 861 afet konutu ve köy evimizin yapımını hız kesmeden sürdürüyoruz. 'Yerinde Dönüşüm' projemizde de Malatya'da şu ana kadar başvuru sayısı 30 bin 215 oldu, ev ve iş yerlerimizi yerinde dönüştürmek için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Malatya'da; vatandaşlarımızın mahalle kültürünü yaşayabilecekleri sağlam, güvenli ve iklim dostu evler inşa ediyoruz" dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 21.10.2023 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176