Bakan Tunç: Şüpheli, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşa yönelik saldırının ardından gözaltına alınan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatılan şüpheli hakkında iki kez 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'nce tutuklama kararı verildiğini söyledi.

09 Ocak 2024 Salı 19:33
Bakan Tunç: Şüpheli, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklandı


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşımıza yönelik saldırının ardından gözaltına alınan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatılan şüpheli hakkında iki kez 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklama kararı verilmiştir. Adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir. Menfur saldırıda yaralanan İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik hiç bir provokasyona geçit vermeyeceğimizi tekrar ifade etmek istiyorum" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 10.01.2024 04:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.