CHP'deki para sayma ayrıntılarına ilişkin 3 kişi ifadeye çağrıldı

CHP'deki soruşturma kapsamındaki soruşturma kapsamında, eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ve İBB CHP Meclis üyesi Fatih Keleş'in savcılıkça ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

13 Mart 2024 Çarşamba 13:43
CHP'deki para sayma ayrıntılarına ilişkin 3 kişi ifadeye çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı sosyal medya hesaplarında "Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para destelerini sayarken video görüntüleri ortaya çıktı", orman paylaşımı sırasında oynatma ve içeriğinde bir çantadan kaydedilen para destelerinin sayıldığı video kayıtları ile ilgili olarak maddi çıkışın ortaya çıkması, suç ve suç unsurunun bulunup bulunmadığının tespit edilmesi için yeniden inceleme soruşturması başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında Özgür Nas, Can Poyraz ve Fatih Keleş'in bilgilerine başvurulmak üzere ifadeye çağrıldıkları öğrenildi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
ChpPara Sayma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176