Cumhuriyet Devriminin Şehidi Asteğmen Kubilay ve Arkadaşları Menemen'de Anıldı

İzmir'in Menemen ilçesinde 92 yıl önce Cumhuriyet karşıtları tarafından katledilen Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki Bey için düzenlenen anma töreni kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 16’ncı kez Şehit Asteğmen Kubilay Yol Koşusu yapıldı.

23 Aralık 2022 Cuma 16:29
Cumhuriyet Devriminin Şehidi Asteğmen Kubilay ve Arkadaşları Menemen'de Anıldı

Menemen Karaağaç Yolu’ndan başlayıp Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren 10 kilometrelik parkurda yaklaşık 450 sporcu madalya için mücadele etti. Yarışın startını İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge birlikte verdi.
Büyük erkeklerde Turgay Bayram birinci, Ali Şimşek ikinci Yunus Emre Akkuş üçüncü oldu. Büyük kadınlarda Fatma Arık birinci, Hasibe Demir ikinci, Özlem Işık üçüncü olarak yarışı tamamladı. Genç erkeklerde Kerem Can Çelik birinci oldu. Emir Salih Karakuzu ikincilik, Erhan Taç üçüncülük elde etti. Genç kadınlarda Esmanur Yılmaz birincilik kürsüsüne çıkarken, Rojin Selgi ikinci, Hanife Tüfekçi üçüncülüğü aldı. Dereceye girenlere ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Milli Bayramlar Komitesi Başkanı Ulvi Puğ ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge tarafından verildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 24.12.2022 03:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176