Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: Çekya'daki saldırıda zarar gören vatandaşımız yok

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen ve 15'ten fazla kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı.

22 Aralık 2023 Cuma 00:34
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: Çekya'daki saldırıda zarar gören vatandaşımız yok

Sözcü Keçeli, Büyükelçilik aracılığıyla saldırı ile ilgili gelişmelerin takip edildiğini, mevcut bilgilere göre olayda zarar gören Türk vatandaşı olmadığını kaydetti. Keçeli, ihtiyaç duyan vatandaşlar için Büyükelçiliğin ve Türk Konsolosluk Çağrı Merkezi iletişim bilgilerini paylaştı. Sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı paylaşan Keçeli, "Prag’da bugün gerçekleştirilen saldırı sonucu yaşamını yitirenlerin ailelerine ve Çek halkına başsağlığı diliyoruz. Mevcut bilgilere göre olayda zarar gören vatandaşımız bulunmamaktadır. Büyükelçiliğimiz Çek makamlarıyla temas halindedir" ifadelerini kullandı. (DHA)

Son Güncelleme: 22.12.2023 02:15
Anahtar Kelimeler:
AçıklamaDIŞİLERİçekya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.