Evde mahsur kalan 3,5 yaşındaki çocuğu itfaiye kurtardı

Avcılar'da Ayşe Seçkin, kızını okuldan almaya giderken, 3.5 yaşındaki oğlu Yusuf'u kısa süreliğine evde yalnız bıraktı. Kapıyı içeriden kilitleyen çocuğu, camdan giren itfaiye ekipleri kurtardı. 

04 Kasım 2023 Cumartesi 11:28
Evde mahsur kalan 3,5 yaşındaki çocuğu itfaiye kurtardı

Gümüşpala Mahallesi Yüksek Sokak'ta oturan Ayşe Seçkin, yakındaki bir okulda okuyan kızını almak için evden çıktı. Gitmeden önce 3,5 yaşındaki oğlu Yusuf'u evde bırakarak cep telefonunu verdi. Küçük çocuk annesinin evden çıkmasının ardından kapıyı içeriden kilitledi. Ayşe Seçkin birkaç dakika sonra kızını alarak eve döndü ancak kapıyı bir türlü açamadı. Bir tanıdığının telefonu ile oğlunu görüntülü arayarak kapıyı açmasını isteyen kadın sonuç alamayınca itfaiyeden yardım istedi. 
Öte yandan evde kalan çocuğun zaman zaman kapalı pencerenin önüne geldiği ve dışarıda olanları anlamaya çalıştığı görülürken, ailesinin çocuğun diğer odadaki açık pencereye gitmesinden korktuğu öğrenildi. 
Olay yerine gelen itfaiyeciler, merdivenle yukarı tırmandı. Bir itfaiyeci ise arkadaşlarının tuttuğu merdivenle açık pencereye ulaşarak içeri girdi ve kapıyı açtı. İtfaiye eri içeri girdiğinde küçük çocuğun kapı önündeki sandalyede cep telefonuyla oyun oynadığını gördü. Ayşe Seçkin yukarı çıkarak oğluna sarılırken, küçük çocuk içeri kimsenin girmemesi için kapıyı kilitlediğini söyledi. Anne Ayşe Seçkin, itfaiyecilere teşekkür etti.(DHA)

Son Güncelleme: 04.11.2023 11:39
Anahtar Kelimeler:
ItfaiyeçocukMahsurEvde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.