Kadıköy'de ceza yazılan ATV'deki yolcudan tehdit

Kadıköy'de motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimde 15 motosiklet sürücüsüne 9 bin 564 lira ceza yazıldı.

20 Ekim 2023 Cuma 10:59
Kadıköy'de ceza yazılan ATV'deki yolcudan tehdit

Denetim sırasında kask takmadığı için durdurulan ATV'deki kadın yolcu basın mensuplarına tepki göstererek, "Çekme, kameranı kapatır mısın? Siyasete giriyorum. Ben de sana yapacağımı biliyorum" dedi. 
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ve resmi ekipler, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine yönelik denetim yaptı. Denetimlerde, motosiklet ve elektrikli bisikletlerin yaya yollarında kullanılması, kask kullanımı, yaya ve trafik güvenliği açısından yapılan ihlaller kontrol edildi. Kurallara uymayan 15 motosiklet sürücüsüne toplam 9 bin 564 lira ceza yazıldı. Denetimlerde, sürücülere kask, eldiven ve koruyucu ekipman takmaları konularında uyarılarda bulunuldu.
Denetimler sırasında kaskı takılı olmadığı için durdurulan ATV sürücüsüne cezai işlem uygulandı. ATV'deki kadın yolcu, görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Tehditler savuran kadın "Çekme, kameranı kapatır mısın? Siyasete giriyorum. Kimliğini ver bana. Ben de sana yapacağımı biliyorum. Memur bey bunun kimliğini alır mısın" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 20.10.2023 11:15
Anahtar Kelimeler:
TehditAtvKadıköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.