Motokurye çift, nikaha motosikletle gitti

Etimesgut ilçesinde hayatlarını birleştiren motokurye Esra Olgun (22) ve Mehmet Kızmaz (27), nikah salonuna motosikletleriyle gitti.

23 Ağustos 2023 Çarşamba 18:00
Motokurye çift, nikaha motosikletle gitti

Ankara'da geçen yıl motokurye olarak çalıştıkları iş yerinde tanışan Esra Olgun ve Mehmet Kızmaz, kısa sürede önce evlenme kararı aldı. Motosiklet tutkunu çift, nikahlarının kıyılacağı Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'ne ayrı motosikletler ile gitti. Motosikletli arkadaşları ile birlikte konvoy yapan çift, bir süre gezdikten sonra salona giderek evlendi.


Mehmet Kızmaz, "Birazdan nikahımız var. Motor üzerinde tanıştık. Hep hayalimizdi böyle bir nikaha gitmek vardı. Alışılmadık bir konsept; bizde kendimizce değişik bir şey yapalım dedik. Güzel oldu. Görenler şaşkınlıkla bakıyor. Motorcu dostlarım zevklerinden ve hayallerinden vazgeçmesinler" dedi.
Nikah elbisesiyle motosiklete binen Esra Olgun da "Motor üzerinde tanıştık, motor üzerinde evleniyoruz. Çok mutluyum" diye konuştu. (DHA)

Son Güncelleme: 23.08.2023 18:52
Anahtar Kelimeler:
NikahMotokurye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176