Önce mazbatasını sonra görevi devraldı

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen CHP Manisa İl Başkanlığı kongresinde İl Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını, İl Başkanlığı binasında düzenlenen törenle de görevi devraldı.

28 Eylül 2023 Perşembe 17:01
Önce mazbatasını sonra görevi devraldı

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen CHP Manisa İl Başkanlığı kongresinde delegelerden aldığı oylarla İl Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Manisa Adliyesi’nde gerçekleşen ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği törenin ardından CHP Manisa İl Başkanlığı’nda da devir teslim töreni düzenlendi. CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, önceki dönem il başkanı Ali Kuyumcu’ya çiçek takdim ederek görevi teslim aldı. Ferdi Zeyrek burada yaptığı konuşmada öncelikli hedefinin yerel seçimler ve parti içindeki küskünleri bir araya getirmek olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Seçimde bana verilen destekten dolayı tüm partili yöneticilerime, tüm partililerimize, tüm delegelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yükümüz çok ağır. Kazandığımız bir şey yok. Yalnızca delegelerin bir tercihiydi. Kazancımız 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde olacak. Herkes elini taşın altına koydu. Bundan sonra da koymaya devam edecek. Bu birlikteliğimiz, bu bütünlüğümüz umarım ki önümüzdeki süreçte daha da çoğalarak devam eder. Öncelikli hedefimiz partimizi yerelde ve daha sonra genelde iktidar yapabilmek. Bunu başaramamak için önümüzde hiçbir engelimiz yok. El ele vereceği ve birlik olacağız.”

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ChpManisaFerdi Zeyrek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.