Polinaslı öğrenciler TEKNOFEST’te Bayraktar’la buluştu

Manisa Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri TEKNOFEST İzmir'de Milli Savunma Sanayi adına yapılan projeleri gezip incelediler, TERKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’la görüştüler.

28 Eylül 2023 Perşembe 17:08
Polinaslı öğrenciler TEKNOFEST’te Bayraktar’la buluştu

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde İzmir Çiğli Havaalanı'nda gerçekleştirilen dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST 1 Ekim’e kadar devam edecek. Manisa Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri TEKNOFEST İzmir'de Milli Savunma sanayi adına yapılan projeleri gezip incelediler. Öğrenciler burada TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile bir araya geldiler. Selçuk Bayraktar, sadece savunma sanayisinde değil, teknolojinin diğer tüm alanlarında dünyaya damga vuracak eserleri geliştirecek bir TEKNOFEST kuşağı yetiştiğini kaydetti. Bayraktar, öğrencilere TEKNOFEST’i ziyaret ettikleri için teşekkür etti.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
TeknofestPolinasBayraktar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.