Şehit binbaşının babaevinden hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ’da Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın babaevinden hırsızlık yapan ve şehidin 1992’de annesine hediye ettiği saati de çalan 3 şüpheli yakalandı.

24 Ekim 2023 Salı 15:00
Şehit binbaşının babaevinden hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Irak'ın kuzeyindeki sınır ötesi harekatta 2008'de şehit olan Binbaşı Zafer Kılıç'ın, Doğukent Mahallesi'ndeki babaevinden hırsızlık yapıldı. Evlerine dönen şehit binbaşının annesi Şehriban (74) ve babası Ahmet Kılıç (79), hırsızlığı fark ederek, polise ihbarda bulundu. Şehit binbaşının 1992’de annesine hediye ettiği saat de çalınan eşyalar arasında bulunuyordu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin tespit edilmesi amacıyla 312 saatlik güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Şüphelilerin H.B., G.K. ve E.Ç. olduğu tespit edildi. Şüpheliler, çaldıkları malzemelerle yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan saat ve diğer malzemeler, İl Jandarma Komutanlığınca şehidin ailesine teslim edildi. (DHA)

Son Güncelleme: 24.10.2023 15:31
Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkBinbaşışehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.