‘Soframda Bir Orman’ projesiyle 10 bin fidanlık orman oluşturulacak

Ev tekstili ve dekorasyonu markası Bella Maison, ‘Soframda Bir Orman’ başlıklı sosyal sorumluluk projesini TEMA Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdi. Bu kapsamda marka, Türkiye’de yetişen ağaçları ürünlerine resmettiği özel bir koleksiyon hazırladı. Projede satılan ürünlerin, 10 bin fidanla bir hatıra ormanına dönüştürüleceği belirtildi. 

20 Ekim 2023 Cuma 10:50
‘Soframda Bir Orman’ projesiyle 10 bin fidanlık orman oluşturulacak

Türkiye’de yetişen ıhlamur, ceviz, meşe ve yerel endemik bir tür olan Kazdağı göknarı ağaçlarının resmedildiği özel bir koleksiyon hazırlayan marka, müşterilerinin satın aldıkları her özel set ile sevdikleri adına bir fidan bağışı yapmalarını sağlıyor. 

“HERKESİ ÇEVRE HAREKETİMİZE DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ” 

Yapılan her yeni araştırmada bir önceki yıldan daha fazla insanın iklim değişikliğinden endişe duyduğunun altını çizen Bella Maison'un CEO'su Muhammed Tan, “Evlerimizi güzelleştirmek için harcadığımız çaba ortadayken, hepimizin ortak evi olan doğayı da bu süreçte ihmal etmeyi düşünemezdik. Bir koleksiyon markası olarak, en iyi yaptığımız işi yapmak istedik ve Türkiye’de yetişen ağaçlarımızı ürünlerimize resmettik. TEMA Vakfı iş birliğiyle Gaziantep’te 10 bin fidanlık ‘Bella Maison Hatıra Ormanı’nı oluşturmak için kollarımızı sıvadık. ‘Bella Maison X TEMA Vakfı Özel Koleksiyonu’ndan ürün satın alan müşterilerimiz bir fidan bağışlarken biz de buna karşılık bir fidan daha bağışlayarak iyiliği katlıyoruz. Herkesi çevre hareketimize destek olmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 

Muhammed Tan’dan edinilen bilgilere göre marka, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırladığı ‘Bella Maison X TEMA Vakfı Özel Koleksiyonu’ dörtlü pasta tabağı ve dörtlü su bardağı olmak üzere iki farklı setten oluşuyor. Türkiye’de yetişen ıhlamur, meşe, ceviz ve yerel endemik tür olan Kazdağı göknarı ağaçlarının desenlerini sulu boya motifleri ile bu ürünlere işliyor. (DHA)

Son Güncelleme: 20.10.2023 12:00
Anahtar Kelimeler:
ProjeOrmanTema
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176