Zeytinburnu'nda mağazada yangın paniği

Zeytinburnu'nda 5 katlı binanın giriş katındaki deri kıyafetler satılan mağazada yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalan 12 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çalışanlar yangın çıkan mağazadaki kürkleri panikle dışarı taşırken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

21 Eylül 2023 Perşembe 12:55
Zeytinburnu'nda mağazada yangın paniği

Gökalp Mahallesi 39. Sokak'taki deri ve kürk kıyafetleri satılan mağazanın bodrum katında bulunan depoda saat 10.00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Bu sırada mağaza çalışanları deri kürkleri toplayıp dışarı çıkarak yangından kurtardı. Yoğun duman nedeniyle 4 katlı binanın üst katlarında mahsur kalan 12 kişi itfaiye merdiveniyle pencerelerden alınarak kurtarıldı. En üst katta mahsur kalan bir kadın ve köpeği de itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. 
 

(DHA)

Son Güncelleme: 21.09.2023 13:19
Anahtar Kelimeler:
MağazaYangınZeytinburnu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176