Ali İsmail Korkmaz'ın kuzeni ve hamile eşi enkazda hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyinden acı haber geldi. Korkmaz'ın kuzeni ve kuzeninin hamile eşi enkazda hayatını kaybetti.

15 Şubat 2023 Çarşamba 10:02
Ali İsmail Korkmaz'ın kuzeni ve hamile eşi enkazda hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki ve 10 ili vuran depremler sonrası bir acı haber de Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyinden geldi.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir'de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, kuzeni İsmail Korkmaz ve kuzeninin hamile eşi Şaziye Korkmaz'ın Hatay'da enkaz altında kalarak can verdiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıkamada bulunan Gürkan Korkmaz, “Olmadı, kurtaramadık… Kuzenim, kardeşim, arkadaşım İsmail’i ve eşi Şaziye’yi kaybettik! 1 ay sonra bebekleri olacaktı; ne umutları, ne hayalleri vardı… Üzgünüm, öfkeliyim! Bizi ölüme terk edenleri unutmayacağız…” dedi.

Korkmaz paylaşımına; “İsmail’ler… Bir genç daha gitti. Bir İsmail daha, bir Korkmaz daha… Nasıl kaldırırız bu acıyı! Nasıl alışırız, nasıl kabulleniriz! Kardeş gibiydiler, şimdi cennette birbirlerine yoldaş oldular” sözleriyle devam etti.

Anahtar Kelimeler:
DepremAli Ismail Korkmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.