Başkan Ergün, “Anneler Günü’nüz kutlu olsun”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı.

07 Mayıs 2022 Cumartesi 22:26
Başkan Ergün, “Anneler Günü’nüz kutlu olsun”

Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Bugün, yeryüzünün kanatsız melekleri, ilk öğretmenimiz ve elleri öpülesi annelerimizin günü.

Dünyaya gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren bizi kucaklayan ve ellerimizi hiç bırakmadan hayata hazırlayan annelerimiz; her zaman başımızın tacıdır. Bizleri dünyaya getirmek ve büyütmek için verdikleri emekleri ve yaptıkları fedakarlıkları unutmamız asla mümkün değildir. Sevgi, saygı, paylaşma, dostluk ve güzel ahlak gibi birçok insani değeri önce annelerimizden öğreniriz. “Cennet, annelerin ayakları altındadır” diyen bir peygamberin ümmeti olarak, annelerimize her zaman hürmet göstermeli, saygıda kusur etmemeliyiz. Bu duygularla tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum.

Evlatlarını vatan için şehit veren kıymetli annelerimizin de ellerinden öpüyorum. Kadınlarımızın ve annelerimizin yeri, her zaman gönlümüzün baş köşesidir. Anneler Günü’nüz kutlu olsun.”

Anahtar Kelimeler:
Cengiz ErgünAnneler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.