'Enflasyonun ateşi de düşmeye başladı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi de düşmeye başladı. Aldığımız tedbirlerin pozitif etkileri piyasada daha fazla hissedilmeye başladı.

11 Aralık 2023 Pazartesi 14:32
'Enflasyonun ateşi de düşmeye başladı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında satır başları;

- Şehirlerimiz içme suyu sıkıntısı yaşamasın diye ‘81 İl İçme Suyu Eylem Planı’ hazırladık. İllerimizin 2040, 2050 ve hatta 2071 yıllarına kadarki içme suyu ihtiyaçlarını projelendirdik. Sadece su alanında açtığımız tesis sayısı 10 bin 86'yı geçti. Güncel rakamla 1 trilyon 260 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik.

- 81 ilimizin tamamının memba kalitesinde suya ulaşması için son 21 yılda 316 adet içme suyu ve 24 adet atık su tesisini hizmete sunduk. Yıllık 3,1 milyar metreküp içme ve kullanma suyu temin ettik. Başka ülkelere 'hak' olan Türkiye'ye 'lüks' değildir. Bunun için madenimiz varsa ortaya çıkaracağız. Petrolümüz, doğalgazımız varsa keşfedeceğiz. Rüzgar ve güneş enerjisinden azami derece istifade edeceğiz. Tam Bağımsız Türkiye hayalimize gölge düşürmeyeceğiz.  Bugüne kadar hep iş ürettik, hizmet ürettik.

- Enflasyonun ateşi de düşmeye başladı. Aldığımız tedbirlerin pozitif etkileri piyasada daha fazla hissedilmeye başladı.

https://www.youtube.com/live/GRkRlsJSLFQ?si=pJX-hluxyGjYuP3P

Son Güncelleme: 11.12.2023 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.