Erdal Beşikçioğlu uyuşturucu suçlamalarına yanıt verdi

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, “Bana uyuşturucu satma davası açtılar, sonra uyuşturucu kullanmaya çevirdiler. Benim Gezi'ye katılmamın faturasıydı, kumpastı. Annem 6 ayda kahrından gitti. Böyle bir şey hiçbir zaman olmadı” dedi.

13 Mart 2024 Çarşamba 11:12
Erdal Beşikçioğlu uyuşturucu suçlamalarına yanıt verdi

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, “uyuşturucu kullanıyor musunuz” sorusuna yanıt verdi.  Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katılan CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, hakkında açılan uyuşturucu davası hakkında açıklama yaptı.

Bir katılımcının "Uyuşturucu tedavisi alıyor musunuz?" sorusuna "Bana uyuşturucu satma davası açtılar, sonra uyuşturucu kullanmaya çevirdiler" dedi.

Hakkındaki iddiaları yalanlayan Beşikçioğlu, davanın Gezi'ye katıldığı için açıldığını söyledi. Beşikçioğlu, “Annem 6 ayda kahrından gitti. Böyle bir şey hiçbir zaman olmadı” diye konuştu. (elipshaber.com)

Son Güncelleme: 13.03.2024 11:15
Anahtar Kelimeler:
Erdal BeşikçioğluChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176