İskenderun'da sağanak; yollar yine göle döndü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Depremden bu yana defalarca su altında kalan Atatürk Bulvarı ve Anıt Alanı'na yeniden su birikti.

04 Ocak 2024 Perşembe 12:05
İskenderun'da sağanak; yollar yine göle döndü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, gece saatlerinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde, sağanak etkisini gösterdi. Rüzgarla birlikte etkili olan kuvvetli yağışta caddeler göle döndü. Depremden bu yana zaman zaman yağmur suyunun biriktiği İskenderun sahilindeki Çay Mahallesi, Atatürk Bulvarı ve Anıt Alanı, yeniden su altında kaldı. Sürücüler göle dönen yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Dörtyol ilçesinde de etkili olan yağışla cadde ve sokaklar suyla doldu. Araç ve yaya trafiğinde aksamalar yaşandı.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 04.01.2024 12:28
Anahtar Kelimeler:
SağanakIskenderunHatay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.