Manisa TSO son noktayı koydu! Osman Kıvırcık’ın tüm yetki ve görevleri resmen sona erdi

Osman Kıvırcık’ın tüm yetki ve görevleri resmen sona erdi.

27 Ocak 2023 Cuma 11:37
Manisa TSO son noktayı koydu! Osman Kıvırcık’ın tüm yetki ve görevleri resmen sona erdi

Manisa TSO’nun Olağanüstü yaptığı Meclis Toplantısında Osman Kıvırcık’ın görevden alınması önergesi 50 kabul oyuna karşı sadece 2 Ret oyu ile alınmıştı.
Bunlara rağmen Kıvırcık’ın başkanlık seçiminde yeniden aday olacağı kulislerde konuşuluyor, Kıvırcık'ın halen başkanlığının devam etmekte olduğu gibi de bilgi kirliliği yaşanıyordu.
Usulsüz ruhsat verilerek şartların tamamlanması sonucu Genel Kurula gidilmesi iddiaları eğer yargıya taşınırsa Genel Kurul’un ertelenmesi de söz konusu iddiaları da Manisa'da kulislerde konuşuluyordu.
Manisa TSO yaptığı açıklama ile bu konudaki Kıvırcık ve çevresinin iddiaları ve kulislerde konuşulan bilgi kirliliğine de son vermiş oldu.
Muradiye OSB’de Manisa TSO’nun Temsil heyetinde yer alan yeni isimler ise Çağrı Tuatay, Sezen Şenay ve İlker Bilgin oldu.

Son Güncelleme: 27.01.2023 11:41
Anahtar Kelimeler:
Manisa TsoOsman Kıvırcık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.