Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zam gelecek yıla ertelendi

İletişim Başkanı Altun, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde bugünden itibaren geçerli olan düzenlemenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ocak 2024'e ertelendiğini açıkladı

25 Ekim 2023 Çarşamba 15:03
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zam gelecek yıla ertelendi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yapılan zammın Ocak 2024'e ertelendiğini açıkladı.
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine 25 Ekim gece yarısından itibaren zam yapılmıştı. İletişim Başkanı Altun, zam düzenlemesinin ertelendiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altun, "Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan düzenleme, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Ocak 2024’e ertelenmiştir. 25 Ekim’de (bugün) alınan geçiş ücretlerindeki fark vatandaşlarımıza iade edilecektir" ifadelerini kullandı. (DHA)

Son Güncelleme: 25.10.2023 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.