Vali Karadeniz "Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak en yüce duygudur"

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı, "Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak en yüce duygudur" diyen Karadeniz mesajına şöyle devam etti.

08 Mayıs 2022 Pazar 09:37
Vali Karadeniz "Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak en yüce duygudur"

Karşılıksız ve şartsız sevgiye, fedakârlığa, insanı insan yapan tüm değerlere sahip annelik, en kutsal görevlerden biridir.

Doğduğumuz andan itibaren bizleri sevgi, şefkat ve ilgiyle büyüten annelerimiz,  koruyucumuz olduğu kadar ilk öğretmenlerimizdir.  Bizleri karşılaşabileceğimiz tüm kötülüklerden korumaya çalışırken,  sevgi, merhamet, hoşgörü gibi toplumları ayakta tutan temel insani değerlerimizin oluşmasında da büyük rolleri bulunmaktadır. 

Dünyayı daha yaşanılabilir hale getiren ve haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz annelerimiz için; kendi ayakları üzerinde duran, ailesine, milletine yararlı, toplumda sevilen, sayılan başarılı bireyler olmak, onlara, hayatımız boyunca verebileceğimiz en anlamlı hediye olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere “annelik” üstün vasıflarını taşıyan bütün kadınların Anneler Gününü kutluyor, bizleri bugünlere ulaştıran annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.