Adana’da 112,5 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Adana’da polisin düzenlediği operasyonlarda; gümrük kaçağı 112,5 milyon adet makaron ile 5 milyon 130 bin kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden B.K. tutuklandı, Z.E.D. ise adli kontrolle serbest kaldı.

10 Kasım 2023 Cuma 10:11
Adana’da 112,5 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi’ndeki bir depoda yüklü miktarda gümrük kaçağı makaron bulunduğu bilgisine ulaştı. Ekipler, şüpheli B.K’nin deposuna operasyon düzenledi. Yapılan aramada gümrük kaçağı 112,5 milyon makaron ele geçirildi.
Öte yandan ekipler, kent girişinde şüpheli olarak görülen kamyon ve kamyonette yaptıkları aramada; 5 milyon 130 bin kaçak doldurulmuş sigara buldu. Operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden B.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Z.E.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(DHA)

Son Güncelleme: 10.11.2023 10:20
Anahtar Kelimeler:
OperasyonSigaraMakaronAdana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.