Düğündeki cinayetin şüphelileri baba ve 2 oğlu yakalandı

Aksaray’da düğünde çıkan kavgada tabancayla vurularak öldürülen Dursun Canlı'nın (38) cinayet şüphelisi Kemal B. (26) ile olaya karışan ağabeyi Mehmet B. (29) ve babası Mahmut B. (48), polis tarafından yakalandı. Canlı'nın arkadaşı Ayhan Alyanak'ı (35) da yaraladığı öne sürülen Kemal B.'nin ifadesinde, kavganın aralarındaki küfürleşmeden çıktığını söylediği öğrenildi.

23 Ekim 2023 Pazartesi 12:07
Düğündeki cinayetin şüphelileri baba ve 2 oğlu yakalandı

Olay, 21 Ekim saat 22.30 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5201 Sokak'ta meydana geldi. Bir mağazada çalışan 5 çocuk babası Dursun Canlı, arkadaşı Ayhan Alyanak ile birlikte gittiği arkadaşının sokakta yapılan düğününde çıkan kavgada tabancayla vurularak öldürüldü. Kavgada, Alyanak da kolundan yaralandı. Dursun Canlı'nın cenazesi dün Sultanhanı ilçesinde toprağa verildi. Ayhan Alyanak'ın ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 
Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Canlı ve Alyanak'ın kavga ettiği kişilerin Kemal B. ağabeyi Mehmet B. ve babası Mahmut B. olduğunu belirleyerek, şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerden Kemal B., Canlı ve Alyanak ile aralarında yaşanan küfürleşme nedeniyle kavga çıktığını ve yanındaki tabancayla ikisinin üzerine iki el ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Baba ve 2 oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI
Aksaray’da düğünde çıkan kavgada tabancayla vurularak öldürülen Dursun Canlı'nın cinayet şüphelisi Kemal B., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Olaya karışan ağabeyi Mehmet B. ve babası Mahmut B. ise serbest kaldı. (DHA)

Son Güncelleme: 23.10.2023 16:14
Anahtar Kelimeler:
şüpheliCİNAYETDüğün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.