Emekli öğretmen çifti dolandıran 2 şüpheli yakalandı

Kırklareli'de kendilerini 'hakim' olarak tanıtıp, emekli öğretmen çiftin 750 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile 150 bin lirasını alarak dolandıran 2 şüpheli, İstanbul'da yakalandı.

11 Ekim 2023 Çarşamba 15:36
Emekli öğretmen çifti dolandıran 2 şüpheli yakalandı

Emekli öğretmen İ.K. ile S.K.'ye kendilerini 'hakim' olarak tanıtan İ.A. ile Z.S., terör örgütü bahanesiyle çiftin 750 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile 150 bin lirasını aldı. Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan çiftin şikayetçi sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelileri belirleyip, harekete geçti. Polisin operasyonu ile 2 şüpheli, İstanbul'da yakalandı. Şüphelilerin Kırklareli'ye getirildiği, işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

Son Güncelleme: 11.10.2023 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.