Freni boşalan kamyonun geri kayıp iki araca çarpması kamerada

İnşaat çalışması sırasında freni boşalan ve geri kayan kamyon, park halindeki otomobil ve hafif ticari araca çarptı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

25 Ekim 2023 Çarşamba 23:25
Freni boşalan kamyonun geri kayıp iki araca çarpması kamerada

Mersin'in Tarsus ilçesinde, inşaat çalışması sırasında freni boşalan ve geri kayan kamyon, park halindeki otomobil ve hafif ticari araca çarptı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, ilçeye bağlı Yeni Mahallede bir inşaat sahasında meydana geldi. Özel bir işletmeye ait inşaat sahasında Ali A.'nın kullandığı kamyon, freninin boşalması sonucu geriye doğru kaymaya başladı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, inşaat sahasında park halinde otomobil ve hafif ticari araca çarparak durabildi. Olayda yaralanan olmadı.
Kamyonetin geri geri kayıp araçlara çarpma anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)

Son Güncelleme: 25.10.2023 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176