Kamyon, 2 otomobile çarpıp, 3 aracın üzerine devrildi; şoför yaralandı

2 otomobile çarptıktan sonra park halindeki 3 aracın üzerine devrilen hafriyat kamyonunun şoförü, yaralandı.

16 Ekim 2023 Pazartesi 17:31
Kamyon, 2 otomobile çarpıp, 3 aracın üzerine devrildi; şoför yaralandı

Düzce'de 2 otomobile çarptıktan sonra park halindeki 3 aracın üzerine devrilen hafriyat kamyonunun şoförü Yalçın Atasever, yaralandı.
Kaza, saat 16.00 sıralarında Düzce Üniversitesi'nin fen-edebiyat ve işletme fakültelerinin önünde meydana geldi. Doğal gaz hattı çalışmalarında kullanılan Yalçın Atasever idaresindeki 81 DJ 275 plakalı toprak yüklü hafriyat kamyonu, şoförün geri manevra yaptığı sırada park halindeki 2 otomobile çarptı. Kontrolden çıkan kamyon, daha sonra park halindeki 3 aracın üzerine devrildi. Toplamda 5 otomobilin kullanılamaz hale geldiği kazada, kamyon şoförü hafif yaralandı. Yaralı şoför, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hasar gören araçlar, çekicilerle bölgeden kaldırıldı. (DHA)

Son Güncelleme: 16.10.2023 18:03
Anahtar Kelimeler:
HafriyatDEVRİLMEKamyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176