Manisa'da kekik toplamaya çıkıp, kaybolan kadın aranıyor

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kekik toplamak için evden çıkıp, bir daha haber alınamayan Hürü Çetin'in (82) bulunması için arama çalışması başlatıldı.

19 Aralık 2022 Pazartesi 16:44
Manisa'da kekik toplamaya çıkıp, kaybolan kadın aranıyor

Yukarı Bozkır Mahallesi'nde oturan Hürü Çetin, dün saat 09.00 sıralarında, kekik toplamak için evinden çıktı. Komşularının en son Topbağı mevkisinde gördüğü kadından bir daha haber alınamadı. Çetin'in yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komando birlikleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri, arama-kurtarma köpekleri ile çalışma başlattı. Turgutlu Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek verdi.
Yukarı Bozkır Mahallesi'nin muhtarı Mustafa Yılmaz ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kıymetli köylülerimiz ve diğer komşu köylerimiz, resmi paylaşılan teyzemiz dün kayboldu. En sonra Topbağı mevkisinde 09.00 gibi görüldü. En son ayak izi bir bahçede tespit edildi. An itibariyle jandarma, AFAD, köpekler ve komandolarımız tarafından arazide aranıyor" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 20.12.2022 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176