Ormanda kayboldu, 15 saat sonra ekipler buldu

Bursa'da, ormanda tek başına yürüyüş yaptığı sırada kaybolan İbrahim Şahin (48), 15 saat sonra ekiplerin çalışması ile bulundu.

01 Aralık 2023 Cuma 13:14
Ormanda kayboldu, 15 saat sonra ekipler buldu

Olay, Orhaneli ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Krom fabrikasının inşaatında çalışan akrabası Ş.K. (47) ile otomobille şantiye alanına gelen İbrahim Şahin, bir süre sonra tek başına ormanda yürüyüşe çıktı. Ş.K., Şahin'in geri dönmemesi üzerine dün saat 19.30’da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Yaklaşık yarım saat sonra bölgeye İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı 4 asayiş ve 1 trafik timi olmak üzere 20 jandarma personeli ile AFAD, AKUT, ANDA Arama-Kurtarma ekipleri sevk edildi. İz takip ve kadavra köpeklerinin de katıldığı arama çalışmaları sonunda, Şahin'e saat 11.00 sıralarında ulaşıldı. Genel durumu iyi olan Şahin, tedbir amaçlı Orhaneli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. (DHA)

Son Güncelleme: 01.12.2023 13:37
Anahtar Kelimeler:
BursaOrman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.