Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü: Tansiyonum düştü

Aksaray'da sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.

07 Ocak 2024 Pazar 18:17
Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü: Tansiyonum düştü

Otomobilin sürücüsü Alican Yıldız, ''Tansiyonum düştü. Gözümü açtığımda kaza yaptığımızı gördüm.'' dedi. 
Kaza, saat 15.30 sıralarında Aksaray- Nevşehir kara yolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Aksaray’dan Gülagaç ilçesi Süleymanhüyüğü köyüne giden Alican Yıldız (22)  yönetimindeki 06 BVN 240 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Kazada sürücü Alican Yıldız, babası Erdoğan Yıldız (42), annesi Yeliz Yıldız (42), kardeşi Hüseyin Yıldız (8) ve yakınları Hasan Altınsoy (59) yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan 5 yaralı, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılarından Erdoğan Yıldız’ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayı duyup gelen Yıldız ailesinin yakınları ise acil serviste gözyaşı döktü.
‘TANSİYONUM DÜŞTÜ’
Yaralı sürücü Alican Yıldız ise kazanın tansiyonu düşmesi sonucu meydana geldiğini belirterek, 'Benim tansiyonum düştü. Gözümü açtığımda ise kaza yaptığımızı gördüm.'' dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 07.01.2024 18:36
Anahtar Kelimeler:
SürücüOtomobilşarampol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176