Türkiye Irak Güvenlik Zirvesi 2. toplantı Bağdat'ta yapılacak

'Türkiye-Irak Güvenlik Zirvesi'nin bir sonraki toplantısı aynı formatla Bağdat'ta düzenlenecek. '

13 Mart 2024 Çarşamba 15:18
Türkiye Irak Güvenlik Zirvesi 2. toplantı Bağdat'ta yapılacak

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli: Aralık 2023'te Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın'ın katılımıyla düzenlenen Türkiye'de Türkiye-Irak Güvenlik Zirvesi'nin bir sonraki toplantısı aynı formatla Bağdat'ta düzenlenecek. Görüşmelerde, güvenlik ve askeri iş birliği konuları demokratik gündem maddesi olacak. Terörle mücadelede ortak bir anlayışın geliştirilmesi ve bu doğrultuda atılabilecek adımlar masada olacak.

Bu sabah 1489 vatandaşımızı, KKTC vatandaşını ve onların yakınını Gazze'den tahliye etmiş durumdayız. Halen tahliye etme çabamız bir grup vatandaşımız var. doldurmak da en kısa sürede güvenli bir şekilde Gazze'den Türkiye'ye veya gitmek istedikleri 3'üncü bir ülke varsa durmak için çaba harcamaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeırakGüvenlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.