Yavru kedilere kalp masajı ve suni teneffüs yaptılar

İzmit'te, binanın 2'nci katında çıkan yangın, üst kata sıçradı. İtfaiyeciler, çatı katında dumandan etkilenen 4 yavru kediye kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Kediler, kurtarılamadı.

10 Ekim 2023 Salı 15:32


Veliahmet Mahallesi Hacı Kasım Sokak'taki 4 katlı binanın 2'nci katında saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Üst kata da sıçrayan yangını görenlerin ihbarıyla, adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. İtfaiyeciler, müdahale sırasında çatı katında hareketsiz yattığını gördükleri 4 yavru kediyi binadan çıkardı. İtfaiye erlerinin kalp masajı ve suni teneffüs yaptıkları yavru kediler, dakikalar süren çabaya rağmen kurtarılamadı. Yarım saatte kontrol altına alınan yangında, binadaki 2 dairede de hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)
 

Son Güncelleme: 10.10.2023 16:42
Anahtar Kelimeler:
YangınYavru KediIzmit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176