Yunanistan'ın ittiği ve tekneleri arızalanan 58 göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 36 kaçak göçmen ile motor arızası nedeniyle sürüklenen fiber teknedeki 22 kaçak göçmen kurtarıldı.

08 Ocak 2024 Pazartesi 11:59
Yunanistan'ın ittiği ve tekneleri arızalanan 58 göçmen kurtarıldı

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 6 Ocak'ta saat 01.55 ile 05.00'te Bodrum açıklarında kaçak göçmen olduğu bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 36 kaçak göçmen ile motor arızası nedeniyle sürüklenen fiber teknedeki 22 kaçak göçmeni kurtardı, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisini yakaladı. Ekipler aynı tarihte saat 09.30'da Bodrum açıklarında lastik botla yasa yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 1 kaçak göçmeni de yakaladı. Kıyıya çıkarılan kaçak göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.(DHA)

Son Güncelleme: 08.01.2024 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.