İzmir'de motorculardan 19 Mayıs korteji

İZMİR'de çeşitli kulüplere üye yüzlerce motosikletli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında kortej oluşturup, şehir turu attı.

19 Mayıs 2023 Cuma 17:10
İzmir'de motorculardan 19 Mayıs korteji

İzmir Motosiklet Kulübü öncülüğünde ve Ege Motosiklet Grubu katkılarıyla yüzlerce motosiklet tutkunu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir araya geldi. Çiğli Ataşehir Mahallesi Yeni Havaalanı Caddesi'nde bir araya gelen   500'e yakın motosikletli ellerinde ve motosikletlerindeki Türk bayraklarıyla şehir turu attı. Topluluk adına konuşan İzmir Motosiklet Kulübü Başkanı Emin Melih Çırpar, "Her milli bayramda bunu yapıyoruz. Bugün de 19 Mayıs. Büyük bir coşkuyla tüm kardeşlerimizle geldik, 500’e yakın bir motorcunun katılımı var. Milli bayramlarımız coşkulu geçiyor. Bayraklarımızla beraber bu coşkuyu yaşayacağız" dedi.

Karşıyaka'da sahil güzergahını takip edip, Alsancak'a gelen kortejin son durağı Gündoğdu Meydanı oldu.(DHA)

Son Güncelleme: 19.05.2023 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176