Aile hekimi evinde ölü olarak bulundu

Denizli'nin Çivril ilçesinde, aile sağlığı hekimi olarak görev yapan Dr. Osman Özen (53), yalnız kaldığı evinde ölü olarak bulundu. Özen'in kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.

04 Ekim 2022 Salı 04:36
Aile hekimi evinde ölü olarak bulundu

Çivril ilçesinde Gümüşsu Aile Sağlığı Merkezi ve Çivril Toplum Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Osman Özen, bugün iş yerine gelmeyince sağlık çalışanları telefonla ulaşmaya çalıştı. Telefonla da Özen'e ulaşamayan sağlık çalışanları, durumu yakınlarına bildirdi. Eve giden yakınları Özen'i yatakta hareketsiz buldu. İhbarla olay yerine gelen acil sağlık ekipleri Özen'in hayatını kaybettiğini belirledi. 29 yıldır Çivril ilçesinde doktor olarak çalışan ve bekar olan Özen'in kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi. (DHA)
 

Son Güncelleme: 04.10.2022 10:59
Anahtar Kelimeler:
Aile Hekimi ölü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176