Tedavisi devam eden Tanyeli'den sanat camiasına iftar

Kanser tedavisi devam eden Tanyeli, iftar yemeği verdi. Geceye sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Gece boğaz manzarasında yapılan semazen gösterisiyle son buldu.

30 Mart 2024 Cumartesi 16:14
Tedavisi devam eden Tanyeli'den sanat camiasına iftar

Bir zamanların ünlü oryantali Tanyeli, geçen yıl yakalandığı kanser nedeniyle tedavi görüyor. Tanyeli, Ramazan ayı nedeniyle Üsküdar'da bulunan restoranda iftar yemeği verdi. İftara sanatçı Zara, Ferman Toprak, Doğuş, Gülcan Köseoğlu, Safiye Soyman, Yonca Evcimik, Sami Çelik ve İsmail Özkan'ın yanı sıra cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tamer Köseoğlu, Lütfü Sapmaz, Serpil Uzunçavdar, Salih Keçeci, Türkan Şerbetçi, Nurcan Sabur, radyocu Ali Şentürk ve daha bir çok kişi katıldı. Gece boğaz manzarasında yapılan semazen gösterisiyle son buldu. Basın mensuplarına konuşan Tanyeli, "Dünya fani dünya, hepimiz yolcuyuz. Gelen herkesin ayağına sağlık, daha güzel günlerde tekrar buluşmak dileğiyle yanımda olan herkese teşekkür ederim" dedi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Tanyeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176