Devlet Bahçeli, Avrupa şampiyonu milli sporcuları kabul etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kazanan sporcularla bir araya geldi.

23 Şubat 2024 Cuma 16:32
Devlet Bahçeli, Avrupa şampiyonu milli sporcuları kabul etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Eşref Eroğlu ile 2024 Avrupa Güreş Şampiyonası'ndan dönen Serbest Stil Güreş Milli Takımı sporcuları ile parti genel maçında bir araya geldi. Kabulde, Taha Akgül, Rıza Kayaalp, Buse Çavuşoğlu, Nesrin Baş, Selçuk Can, Alperen Berber, ASKİ Spor Kulübü Genel Koordinatörü ve Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Çakmar ile MHP Spor Komisyonu Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Özbay yer aldı.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, "Gerçekleşen kabulde Milli Takımımız tarafından, kazanılan kupa ve madalya desteklerinden dolayı Sayın Devlet Bahçeli'ye hediye edilmiş ve bu nedenle kabul edildiği için teşekkür edilmiştir. Sayın Bahçeli, sporcular ve teknik ekibe katkılarıyla başarılarının devamını dilemiştir" denildi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
BahçeliMhpMilli Sporcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176