Özgür Özel: Erdoğan Manisa'da evlendirme binasını TÜGVA'ya verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Erdoğan Manisa'da evlendirme binasını TÜGVA'ya verdi. Manisa'da ağaçları kesip otopark yapmaya kalktılar. Cengiz Ergün talimatla Manisa'nın güzelliklerini verdi. Onu durduran Ferdi Başkan oldu" dedi.

23 Mart 2024 Cumartesi 14:51

Memleketi Manisa'da halk buluşmasında konuşan Özel, "Erdoğan Manisa'da evlendirme binasını TÜGVA'ya verdi. Manisa'da ağaçları kesip otopark yapmaya kalktılar. Cengiz Ergün talimatla Manisa'nın güzelliklerini verdi. Onu durduran Ferdi Başkan oldu" dedi.

"Mal varlıklarının açıklanmasına vurgu"
AK Parti ve MHP'nin Manisa'daki toplam oyunun yüzde 50'yi bulmasına rağmen anketlerde geride olduğuna yönelik sorulara verdiği cevaplardan da bahseden Özgür Özel, şöyle konuştu:

"Bütün belediye başkanlarımız mal varlıklarını açıklıyorlar. Ancak Manisa'nın iliğini kemiğini sömüren bu anlayışa karşı bıçak kemiğe dayandı. Manisa'nın dört bir yanı illallah diyor. Biz buraya Manisa ittifakını teklif ediyoruz."

Geçen seçimde Manisa'da iki ilçede İYİ Parti'yi desteklediklerini ve ikisinde de seçimin az farkla kaybedildiğini hatırlatan Özgür Özel, bu seçimde ittifak kurulmadığını ancak tabanda bu ittifakın sağlanabileceğini söyledi. (elipshaber.com)

Son Güncelleme: 23.03.2024 15:49
Anahtar Kelimeler:
özgür özelErdoğanManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176