Arınç, Yerel seçimlerde aday olacaklara seslendi

Yerel seçim takvimi devam ediyor. İktidar partisi Ak Parti Manisa'da yerel seçimlere 6 ay kala start verildi.

17 Ağustos 2023 Perşembe 19:54
Arınç, Yerel seçimlerde aday olacaklara seslendi

AK Parti Manisa Milletvekilleri TBMM Grup Başkan vekili Bahadır Yenişerlioğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı yerel seçim startı meailindeki açıklamasının ardından, bir açıklama da Ahmet Mücahit Arınç'tan geldi. Arınç mesajında Manisa'nın Ahmetli, Demirci, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Salihli, Soma ve Şehzadeler ilçelerindeki yerel seçimlerde aday olacakların, ilçe başkanlıklarına 18 Ağustos 2023 günü saat 17.00 'a kadar müracat etmeleri gerektiğini duyurdu.

Arınç'ın mesajı şöyle ;

Büyük milletimizin her bir ferdi gibi ben de bu topraklardaki son kalemiz, cumhuriyetimizin ikinci asrını karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde, 14 ve 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başarıyla verdiğimiz demokrasi sınavının bir yenisi olan yerel seçimleri de karşılamaya hazırlanıyoruz.

Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yerel seçimler için çalışmalara başladık. Milli iradenin üzerinde beşeri hiçbir gücü tanımayan AK kadrolarla, tüm belediyelerimizi AK Belediyecilik anlayışına kavuşturmak için gece gündüz çalışacağız. Bu kapsamda Manisa'mızda da bir değişim, değişerek gelişim sürecine şahitlik ediyoruz.

Sürekli bir bayrak yarışını temsil eden partimizde bazı ilçe başkanlarımız farklı görevleri üstlenmek üzere mevcut görevlerinden ayrıldılar. Başkanlarımıza bugüne kadar gösterdikleri fedakarlık ve emekleri için teşekkür ediyorum.

Parti teşkilat üyelerimizin bir emaneti olarak yürüttükleri görevleri şimdi asıl sahibi parti üyelerimize tekraren veriyoruz. Türkiye Yüzyılı hedefiyle karşılayacağımız seçimlerde aşağıda listesi bulunan ilçelerimizde İlçe Başkanlığı görevine talip olacak tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

Göreve talip olacak tüm adaylarımızın yarın (18 AĞUSTOS 2023)  saat 17:00'ye kadar İlçe Başkanlıklarına bizzat başvurmaları gerekmektedir.

İlk günkü aşkla, #DurmakYokYolaDevam

Ahmetli
Demirci
Gördes
Kırkağaç
Köprübaşı
Salihli
Soma
Şehzadeler

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 17.08.2023 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176