Bülent Arınç Demirci'yi ziyaret etti

AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç seçimlerin ardından sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında bugün de Demirci ilçesini ziyaret etti.

04 Ağustos 2023 Cuma 20:16
Bülent Arınç Demirci'yi ziyaret etti

Arınç Demirci ilçesinde Demirci Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Acar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Arınç, ilçenin Mehmet Akif Meydanı ve Atıf Akın Caddesinde esnaflarla hasbihal ederek  onlarla bir süre sohbet etti. 


Demirci Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Arınç, oda başkanı Kasim Kabak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Demirci'nin yapılacak projeleri ve planları ile ilgili bir süre fikir alışverişinde bulunan Arınç'a oda başkanı Kabak tarafından Demirci halısı hediye edildi.


Daha sonra AK Partili Demirci Belediyesini ziyarete giden Arınç'ı burada başkan Selami Selçuk, meclis üyeleri ve partililer karşıladı. Burada da başkan ve yöneticilerle Demirci ve sorunlarını masaya yatıran Arınç, bu projelerin yakın takipçisi olacağını söyledi.
Demirci ziyareti sırasında Arınç'a babası ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın ismini verdiği oğlu Bülent Arınç'ta eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Mücahit Arınç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.