22'nci Bosphorus Cup'ta şampiyon belli oldu

Celebrate İstanbul temasıyla 22'nci kez düzenlenen Bosphorus Cup sona erdi. Organizasyonda şampiyon Fenerbahçe 1 takımı oldu.

25 Eylül 2023 Pazartesi 10:05
22'nci Bosphorus Cup'ta şampiyon belli oldu

İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenen 22'nci Bosphorus Cup, dün yapılan final yarışlarıyla sona erdi. 10 farklı ülkeden bin 200 sporcu, dört gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Caddebostan açıklarındaki son yarışın ardından Bosphorus Cup'ta kupanın yeni sahibi Fenerbahçe 1 oldu. İkinciliği Setur Marinas Cheese, üçüncülüğü ise Orient Express elde etti. 

KUPANIN SAHİBİ FENERBAHÇE 1

22'nci kez düzenlenen Bosphorus Cup'ta zafere ulaşan Fenerbahçe 1 takımı, Türk tasarımcı Can Yalman'ın tasarladığı, yedi kilogram ağırlığındaki gümüş ve kristal malzemelerle üretilen kupanın bir yıl boyunca sahibi oldu. 22'nci Bosphorus Cup'ın kazananı Fenerbahçe 1 takımının dümencisi Barış Koncagül, Bosphorus Cup kurucusu Orhan Gorbon'un teslim ettiği kupanın ardından yaşadığı zaferle ilgili açıklamalarda bulundu. Koncagül, "Türkiye'nin en büyük spor organizasyonlardan biri olan Bosphorus Cup'ı kazandığımız için çok mutluyuz. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Bu özel kupanın sahibi olduğumuz için çok mutluyuz" diye konuştu.

(DHA)

Son Güncelleme: 25.09.2023 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.