Cimbom ve Fener'e transferde kötü haber!

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, Deniz Undav için harekete geçmişti. Ezeli rakiplere transferde kötü haber geldi...

08 Aralık 2022 Perşembe 11:09
Cimbom ve Fener'e transferde kötü haber!

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, Deniz Undav için harekete geçmişti. Ezeli rakiplere transferde kötü haber geldi...

Takvim'in haberine göre; Süper Lig'in iki dev kulübü de forvet konusunda krize sürüklenirken aynı golcü futbolcu için hareket geçti. Ezeli rakiplerin transferdeki ortak hedefi Brighton'ın golcü futbolcusu Deniz Undav...

BRİGHTON'A 7 MİLYON EUROYA GİTTİ

Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Deniz Undav, 2022 yılının başında Belçika ekibi Union SG'den Brighton'a 7 milyon Euro'ya transfer oldu. Bu sezon İngiliz ekibinde 10 maçta görev alan Deniz 1 gol attı.

BELÇİKA'DA KENDİNİ BULDU

Premier Lig'e uyum sağlamakta zorlanan Deniz Undav geçen sezon Union Saint Gilloise formasıyla 41 karşılaşmada 27 gol, 13 asist üreterek muhteşem bir grafik çizdi. Brighton ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Deniz Undav, kariyerinde 243 karşılaşmada forma giyerken 116 gol ve 53 gol üretti.

ALMANLAR DEVREYE GİRDİ

Ancak yıldız golcü ile ilgili Alman medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı... Yıldız oyuncuyu, Galatasaray ve Fenerbahçe dışında Schalke 04, Köln ve Hertha Berlin de kadrosuna katmak istiyor.

ELLERİ BOŞ KALABİLİR

Avrupa'da oynamaya daha sıcak bakan Deniz'in Alman kulüplerin teklifini ön plana alabileceği belirtilirken Süper Lig devlerinin eli boş kalabilir. 

Son Güncelleme: 08.12.2022 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176