Efeler 09 telafi etti

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen hafta en önemli rakiplerinden Karşıyaka'ya evindeki gol düellosunu 3-2 kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Efeler 09 SFK, Anadolu Üniversitesi'ni deplasmanda 9 kişiyle 2-1 yenip kendine geldi.

04 Aralık 2023 Pazartesi 12:00
Efeler 09 telafi etti

Eskişehir'de 45+1'de Köksal, 78'inci dakikada Tayyip Mevlüt'ün kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Aydın ekibi yine de kazanmayı başardı. Son haftayı bay geçecek olup devrenin bitimine 1 maçı kalan Efeler, 24 puanla zirveyi 3 puan geriden takip ediyor.

Teknik direktör Veyis Kanber, Anadolu Üniversitesi mücadelesi sonrası, "Uzun süre unutulmayacak hikayesi çok ve bir o kadar da zor bir maç oldu. Maç boyunca soğukkanlılığını ve oyun disiplinini koruyarak fedakarca mücadele eden oyunclarımızı yürekten kutluyorum. Yine bizi deplasmanda yalnız bırakmayarak Eskişehir'e gelen ve 90 dakika bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu hafta oynayacağımız Kelkit Hürriyetspor maçını da 3 puanla geçip, ligin ilk devresini en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 04.12.2023 12:08
Anahtar Kelimeler:
Efeler 09Karşıyaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.