Karşıyaka'nın korktuğu oldu

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta çıktığı son iki maçta 5 puan kaybeden Karşıyaka bay geçirdiği haftada zirve yarışındaki tüm rakipleri kazanınca liderlikten dördüncü sıraya geriledi.

07 Kasım 2023 Salı 10:45
Karşıyaka'nın korktuğu oldu

Grupta pazar günü Batman Petrolspor'un Kemerkent Bulvarspor'u, Turgutluspor'un da Hacettepe 1945'i 1-0 yenip 17'şer puana ulaşmalarının ardından dün de Efeler 09 SFK, deplasmanda Ergene Velimeşespor engelini yine 1-0'la aşarak puanını 18 yapıp zirvenin yeni sahibi oldu. 

Oynadığı 8 maçta 16 puanı bulunan Karşıyaka, rakiplerinin arkasında kendisini dördüncü sırada buldu. Bu sezon ilk kez ilk 2 dışında yer alan Kaf-Kaf, devre arasına kadar henüz bay haftalarını geçirmeyen Efeler ve Turgutluspor'dan bir maç fazla oynama avantajına sahip olacak. Bu hafta pazar günü Anadolu Üniversitesi deplasmanına çıkacak yeşil-kırmızılı ekip, ardından Kelkit'i konuk edip Efeler'le dış sahada oynayacak.

(DHA)

Son Güncelleme: 07.11.2023 11:15
Anahtar Kelimeler:
Karşıyaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.