Kırık bilekle şampiyon oldu

Antalya'da düzenlenen Muaythai Avrupa Kupası'na kırık bilekle katılan Salihlili sporcu Cemiray Gül, 75 kilogram elit erkekler kategorisinde altın madalyaya uzandı.

27 Aralık 2023 Çarşamba 17:06
Kırık bilekle şampiyon oldu

Muaythai Avrupa Kupası, 28 ülkeden 683 sporcu katılımıyla Antalya'da yapıldı. Organizasyonda elit erkekler kategorisinde mücadele eden Salihlili sporcu Cemiray Gül, sağ bileği sakat olmasına rağmen kendi kilosunda şampiyon olup, altın madalya ile mutlu sona ulaştı. 
Türkiye Muaythai Federasyonu IFMA Uluslararası Muaythai Federasyonu faaliyet programında yer alan Muaythai Avrupa Kupası'na kırık bilekle katıldığını anlatan Cemiray Gül, tüm rakiplerini yenerek mutlu sona ulaştığını söyledi. Yıllar önce bileğin sağ tarafını kırdığını vurgulayan Gül "Kırılan yere stent takıldı. Bunu antrenörlerime maça çıkabilmek adına söylemedim. Devamında stentten sonra yine bir çatlak daha oluştu. Bu çatlakla maça çıktım" dedi.
Antrenman yaparken sakatlandığını anlatan sporcu, "2 hafta önce sparing yaparken yaptığım yanlış bir vuruş sonucu sağ bileğimde kırık ve çatlak ortaya çıktı. Pes etmeden çalışmaya devam ettim. Bileğimin kırık olmasından dolayı doktorum maçlara kesinlikle çıkamayacağımı söyledi. Katılmakta ısrarlıydım, inandım ve çalışmaya devam ettim. Fazla zorlamadan çıktığım Avrupa Kupası'nda elit erkeklerde şampiyon oldum ve zafer bizim oldu. Bundan sonrada şampiyonluklara devam edeceğim" diye konuştu. (DHA)

Son Güncelleme: 27.12.2023 17:29
Anahtar Kelimeler:
şampiyonKırık Bilek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.