Ognjen Bakic Trabzonspor'da: Maliyeti KAP'a bildirildi

Trabzonspor, Nenad Bjelica'nın eski öğrencisi 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ognjen Bakic'i, 2+2 yıl süreyle transfer etti. Bjelica’nın talebiyle kadroya dahil edilip, yatırım transferi olarak değerlendirilecek olan genç yeteneğin bu sezonu farklı bir kulüpte geçirmesi bekleniyor.

12 Eylül 2023 Salı 12:48
Ognjen Bakic Trabzonspor'da: Maliyeti KAP'a bildirildi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, NK Osijek’in genç orta saha oyuncusu Ognjen Bakic'i 2 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıl süreyle renklerine bağladı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, NK Osijek ile sözleşmesini fesheden ve Trabzonspor'a imza atan 20 yaşındaki oyuncu bu sezon 65 bin Euro, gelecek sezon da 70 bin Euro maaş alacak. Trabzonspor’un opsiyon kullanması halinde ise futbolcuda 2024-25 sezonunda 250 bin Euro, 2025-26 sezonunda 300 bin Euro ödeme yapılacak. Genç oyuncunun menajerine de ayrıca yüzde 5 ücret ödenecek.

YATIRIM TRANSFERİ

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın talebiyle kadroya dahil edilen ve yatırım transferi olarak değerlendirilecek olan genç yeteneğin bu sezonu farklı bir kulüpte geçirmesi bekleniyor. Gelişimi ve performansı takip edilecek olan genç orta saha, yeterli görülürse Trabzonspor’un A takımına dahil edilecek.

(DHA)

Son Güncelleme: 13.09.2023 02:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.