TotalEnergies İstasyonlarına 'Müşteri Deneyiminde En İyi Teknoloji Kullanımı' sertifikası

Pazarlama teknolojileri alanında Türkiye'deki en prestijli ödüllerden biri olan MarTech Awards, TotalEnergies İstasyonlarının yenilenen Club TotalEnergies sadakat endeksi 'Müşteri Deneyiminde En İyi Teknoloji Kullanımı' kapsamında en iyi proje olarak belirlenir.

26 Şubat 2024 Pazartesi 11:32
TotalEnergies İstasyonlarına 'Müşteri Deneyiminde En İyi Teknoloji Kullanımı' sertifikası

Martech Awards'ın bu kârlılığı, müşteri deneyimini teknolojiyle iyileştiren ve kullanıcı deneyiminde yaşanan olası pazarlama problemlerinin yüzleşmeleri konusunda en etkili kullanıcılar markasıyla ödüllendiriliyor. Özellikle mobil uygulama tarafında müşteri deneyimini artıracak şekilde yeniden çalıştırma Club TotalEnergies sadakat programı, pazarlama sorununa çözüm olacak sertifika iyileştirmesiyle 'Müşteri Deneyiminde En İyi Teknoloji Kullanımı' sertifikasına layık görüldü.

KULÜP TOTALENERJİLERİ SADAKAT PROGRAMI HAKKINDA

Club TotalEnergies sadakat programı ve yenilenen mobil uygulama hakkında şu bilgiler paylaşıldı:

“TotalEnergies İstasyonları, Club TotalEnergies sadakat programı ve mobil uygulamasını yenilerken öncelikle dijital altyapısını tamamen değiştirdi. Ayrıca daha hızlı ve daha etkin bir şekilde çalışmasını sağlamanın yanı sıra farklı kampanya modülleri ve müşteriyle iletişim yöntemleri oluşturulmuştur. Böylece hem müşteri deneyimini hem de bilgilerin özel olarak saklanmasının hazırlanabilmesi sağlandı. Yenilenen Club TotalEnergies sayesinde “Hikaye Paylaşımı”, “Çarkı Çevir”, “Cevapla-Kazan” ve “Seyahat Rotası” gibi oyunlaştırma modülleriyle sektöre ilkler kazandırıldı.

Yeni Club TotalEnergies ile kullanıcılar pompada puan saklama ve pompada puan harcama imkanı elde ederken ayrıca bireysel kullanıcılar, “Tek GSM = Tek Plaka” sistemi üzerinden tek üyelik hesabı üzerinden yapılacak alışverişlerde kendilerine özel kampanyalar ve sürpriz ödüllerden yararlanabiliyorlar. Uygulama üzerinden alınacak kod ile cep telefonu gibi kişisel bozulmayı engellemeye gerek kalmadan da üyeliklerini doğrulatabilecek kullanıcılar ayrıca yenilenen “mobil ödeme” ile hem araçlarından inmeden yakıt alımlarını yapabilecek hem de otomatik olarak Club TotalEnergies puanlarını kullanabilecekler.”

Anahtar Kelimeler:
TotalEnergies
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.